Καλώς Ήλθατε στο 2ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Αρτέμιδος
Ανδρέα Παπανδρέου 3 | Αρτέμιδα | Τ.Κ. 19016
Τηλ. 2294087850 | mail@2gym-artem.att.sch.gr

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ 2ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΗ.ΜΑ Α.Ε.Π

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2021-2022 ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΗ.ΜΑ Α.Ε.Π ΣΤΙΣ 18-18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ.

Το 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδος από τη φετινή σχολική χρονιά συμμετέχει στο Δίκτυο Σχολείων του ΣΗ.ΜΑ Α.Ε.Π που οργανώθηκε από τη Δ.Δ.Ε Β΄Αθήνας και στο οποίο εντάχθηκε και η Δ.Δ.Ε Ανατολικής Αττικής.

Στη διήμερη τελική εκδήλωση που πραγματοποήθηκε στις 18-19 Ιουνίου 2022 στο Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων συμμετείχαν σχολεία από όλη την Ελλάδα τα οποία παρουσίασαν τις δράσεις τους εξ αποστάσεως μέσω webex ή δια ζώσης. Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Προϊστάμενος Δ/νσης Σπουδών, Προγραμμάτων κ Οργάνωσης Δ.Ε. του Υ. ΠΑΙ.Θ., κ. Αν. Νιγιάννης, ο Διευθυντής Δ.Δ.Ε Β’ Αθήνας., κ. Γ. Ψαχούλας, και ο Διευθυντής Δ.Δ.Ε. Αν. Αττικής, κ. Αν. Αλεξανδρής.

Το σχολείο μας εκπροσώπησαν η Διευθύντρια κ. Γούναρη Μαρινέττα και οι Υποδιευθύντριες  Μίχου Άρια και Τσαούση Ελένη οι οποίες παρουσίασαν μαζί με τριμελή επιτροπή μαθητών τις δράσεις που υλοποιήθηκαν κατά το τρέχον σχολικό έτος. Ευχαριστούμε τους μαθητές μας που συμμετείχαν στην παρουσίαση τη Γεωργίου Εβελίνα, την Παγουλάτου Μελίνα και τον Σπύρο Πλιάσσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ΣΕ PDF ΕΔΩ