Καλώς Ήλθατε στο 2ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Αρτέμιδος
Ανδρέα Παπανδρέου 3 | Αρτέμιδα | Τ.Κ. 19016
Τηλ. 2294087850 | mail@2gym-artem.att.sch.gr

Θεατρική Ομάδα (Κοντέσα Βαλέραινα)

Το μυστικό της κοντέσας Βαλέραινας

 

k 

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων , η θεατρική ομάδα του σχολείουμας  αποφάσισε φέτος να μελετήσει και ναανεβάσει  το έργο του Γρηγορίου Ξενόπουλου : Το μυστικό της κοντέσας Βαλέραινας. Το έργο αυτό, ένα από τα αριστουργήματατου συγγραφέα καταδεικνύει τηδιαχρονικότητα των ιδεών του. Σε μια εποχή που μόνο τα υλικά αγαθά έχουν αξία, έρχεταιη ηρωίδα η κοντέσα Βαλέραινα  με τοντρόπο της, να υπενθυμίσει κάτι που οι περισσότεροι από εμάς έχουν ξεχάσει :  ότι υπάρχουν αξίες που δεν εξαγοράζονται.

Υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος είναι οι:  Τσαούση Ε. ΠαπαδοπούλουΘ. και Γούναρη Μ. Η θεατρική μας  ομάδα απαρτίστηκε από τους μαθητές: Μ.Roussano,Ν.Ρουβά, Κ. Χάνουζα, Π.Γιαννοπουλάκη,  Α.Γέννη, Π.Μανούσο, Σ,Μαχαίρα, Κ.Κουσάκη,Γ.Τρούσα. 

Δυστυχώς οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώσαμε όλοι μας αυτή τη σχολικήχρονιά δεν επέτρεψαν στους μαθητές μας παρόλη την προετοιμασία τους ναανεβάσουν την παράσταση. Όμως  δενεγκαταλείπουμε την προσπάθεια και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενησχολική χρονιά με την παρουσίαση του ίδιου έργου!